32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăViorica Dăncilă: Kovesi are semne de întrebare pentru activitate

Viorica Dăncilă: Kovesi are semne de întrebare pentru activitate

Pentru aceasta a fost demisă, susţine premierul, subliniind că este clar că şeful statului nu ar susţine o altă persoană cu aceleaşi probleme.

„Eu mi-am spus punctul de vedere. Atât timp cât o persoană are anumite semne de întrebare pentru activitatea sa, în momentul în care a fost demisă pentru activitatea pe care a desfăşurat-o, eu cred că trebuie să-şi lămurească mai întâi aceste aspecte. Mai mult decât atât, aş întreba dacă domnul preşedinte Iohannis ar susţine o altă persoană care ar avea aceleaşi probleme. Nu cred că ar face acest lucru şi este clar că acest suport este ţintit doar către doamna Laura Codruţa Kovesi”, a afirmat Dăncilă într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş.

Ea a adăugat că s-ar fi bucurat dacă şeful statului ar fi vorbit cu preşedintele Macron despre viitorul portofoliu de comisar european pentru România.

„M-aş fi bucurat dacă domnul preşedinte ar fi vorbit cu domnul preşedinte Macron şi cu alţi omologi ai domniei sale despre portofoliul viitor pentru România, despre lucruri care să nu fie referitoare la o singură persoană şi care să privească România şi ceea ce putem obţine pentru România în perioada următoare”, a adăugat Dăncilă, citată de Agerpres.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă