Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă: Fiecare senator a avut libertatea să îşi exprime opinia

Preşedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dăncilă, a declarat că PSD nu a făcut scut în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu atunci când s-a pus problema ridicării imunităţii acestuia.

Share

Rl online 0 comentarii

05.06.2019 - 15:51

”PSD nu a făcut scut în jurul domnului preşedinte Tăriceanu. Fiecare senator a avut libertatea să îşi exprime opinia. Aşa cum am menţionat încă de la început, nu cred că preşedintele partidului trebuie să fie cel care să indice o direcţie senatorilor şi deputaţilor. Senatorii şi deputaţii răspund în faţa electoratului care i-au trimis în Parlament”, a declarat Viorica Dăncilă.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce a înţeles foarte bine rezultatul votului din 26 mai.

”PSD a înţeles foarte bine rezultatul votului. Am spus că nu se va mai vorbi despre justiţie, nu se dau ordonanţe şi nici nu au dat ordonanţe de urgenţă pe Coduri sau pe alte aspecte de genul acesta, aşa cum a făcut guvernul Cioloş, dar nu am văzut atunci nicio reacţie publică. Deci noi am înţeles şi tocmai de aceea avem foarte mare deschidere de a aduce echilibrul si consens în societate. dar dacă tot vorbim de constituţie, eu sper ca toată lumea să înţeleagă că Constituţia României trebuie respectată. Constituţia României trebuie respectată de fiecare demnitar şi de fiecare partid politic.”, a declarat Dăncilă.

Plenul Senatului a respins, luni, ridicarea imunităţii preşedintelui acestui for legislativ, Călin Popescu Tăriceanu.

Senatul a dezbătut raportul Comisiei juridice care recomanda avizarea începerii urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu în dosarul în care est acuzat că a primit foloase materiale de aproape 800.000 de dolari.

Comentarii

loading...