Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Viorica Dăncilă a intrat în sala Congresului pe „Stand up (for the champions)”

Congresul extraordinar al PSD a început, la Sala Palatului din Bucureşti, în prezenţa a aproximativ 4.000 de delegaţi. Viorica Dăncilă a intrat în sală pe melodia „Stand up (for the champions)” şi a făcut o baie de mulţime.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

29.06.2019 - 13:00

"Stand Up (For the Champions)" este o melodie a trupei britanice Right Said Fred, de pe albumul acesteia „Stand Up”, din anul 2002.

Melodia a fost folosită de unele echipe de fotbal american. Primele versuri ale melodiei sunt:

Will build to be the best / Number one nothing last / Leave me to my destiny / I have waited passion glee / I have wishen or all believe / I am what can count me / Stand up For the champions / For the champions Stand up

Pe ritmurile hitului, Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulţime printre delegaţii veniţi la congres. Congresul a început cu intonarea imnului naţional de către un copil în port popular. Acesta a interpretat şi un cântec de jale, numit ”Nu plânge, Românie”, relatează News.ro.

Comentarii