Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primarul liberal al Timişoarei Nicolae Robu a postat pe Facebook o nouă compoziţie muzicală a sa, pe versurile lui Eusebiu Camilar.

VIDEO Primarul Timişoarei cântă din nou la chitară altă compoziţie proprie

Primarul liberal al Timişoarei Nicolae Robu a postat pe Facebook o nouă compoziţie muzicală a sa, pe versurile lui Eusebiu Camilar, interpretată la chitară după ce, potrivit propriei relatări, s-a întors ud "leoarcă" la birou după o vizită la şantierul pasajului Popa Şapcă.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 27.05.2018 - 14:46

"Întors ud leoarcă la birou, de pe şantierul aproape de finalizare “Popa Şapcă”, până să mă usuc, am luat chitara şi... iată ce a ieşit", scrie Robu.

El postează apoi şi textul poeziei lui Eusebiu Camilar pentru care a compus muzica, intitulat "Privind în urmă".

În februarie, el a postat pe Facebook o altă compoziţie muzicală, pe versurile poetului Nicolae Labiş, interpretată la chitară şi dedicată "haterilor" săi.

Comentarii

loading...