Marian Neacșu, fost secretar general PSD, și Victor Ponta, liderul Pro România, au ratat intrarea în Parlament. (Foto: infoialomita.ro)

Victor Ponta și-a anunțat înfrângerea pe Facebook

Victor Ponta, liderul Pro România, le-a mulțumit duminică noapte celor care i-au fost aproape în proiectul politic și a anunțat că va petrece de acum înainte mai mult timp cu familia.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 07.12.2020 - 09:50

Victor Ponta, liderul Pro România, nu a mai așteptat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare și și-a anunțat înfrângerea pe Facebook, după ce partidul său nu a reușit să treacă de pragul electoral de 5%.

„Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarați, noi proiecte și noi provocări! Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalți! NEVER GIVE UP!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Alături de el au ratat locuri în Parlament Călin Popescu Tăriceanu, fost lider ALDE, dar și Marian Neacșu, fost secretar general al PSD și om de încredere al lui Liviu Dragnea, candidat pentru un loc în Camera Deputaților în județul Ialomița.

Comentarii