USR și PNL își validează în această dimineață candidații pentru alegerile locale

Negocierile dintre cele două partide urmează să fie parafate astăzi în cele două foruri de decizie ale partidelor: Biroului Politic Naţional al PNL și Biroul Naţional al USR.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 01.08.2020 - 08:39

Ca rezultat al negocierilor privind stabilirea unor candidați susținuți în comun de către PNL și USR - PLUS, la primăriile sectoarelor 1 și 2 USR îi va avea ca și candidați pe Clotilde Armand și Radu Mihaiu, în timp ce PLUS va da ”locomotiva” listelor comune la sectorul 4, în persoana Simonei Spătaru.

Liberalii vor candida, la sectorul 5, chiar cu președintele organizației locale de sector a PNL, Cristian Băcanu, după ce Dan Croitoru a anuţat pe Facebook că se retrage din cursa pentru obţinerea unei candidaturi, iar la sectorul 6 candidatul PNL va fi Ciprian Ciucu.

„Am discutat mai multe subiecte. În primul rând am luat decizia de convoca Biroul Politic Naţional al PNL sâmbătă dimineaţă pentru a definitiva toate candidaturile. De asemenea, până sâmbătă fiecare filială judeţeană are obligaţia de a definitiva candidaţii la toate primăriile din judeţul respectiv. BPN validează candidaţii la preşedintele Consiliului Judeţean şi la primăria municipiului reşedinţă de judeţ”, a anunţat luni Ludovic Orban. 

Liderul USR Dan Barna a afirmat, într-un interviu acordat luni la Adevărul Live, în legătură cu negocierile pe care le-a avut cu Ludovic Orban privind posibile candidaturi comune la primăriile de sector, că a solicitat să fie luaţi în calcul candidaţi integrii, care nu au legătură cu PSD.

La Prpmăria Capitalei, Nicușor Dan va fi candidatul comun al PNL și USR - PLUS. 

Citește totul despre:

Comentarii