Foto: Inquam Photos

USR PLUS: Împotriva lui Nicușor Dan se exercită "practici PSD-iste de denigrare"

USR PLUS Bucureşti consideră că împotriva lui Nicușor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, se exercită "practici PSD-iste de denigrare".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2020 - 18:48

"Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, preşedinţii USR PLUS Bucureşti, avertizează că se repetă scenariul de la alegerile prezidenţiale: în timpul campaniei apar 'dezvăluiri senzaţionale' despre candidatul principal. Acesta continuă prin a specifica faptul că de multe ori ştirea efectivă nu zice nimic compromiţător, dar titlul dă impresia unei lovituri de teatru. Atacurile la adresa lui Nicuşor Dan nu sunt izolate de faptul că acesta se implică în procese care vizează Bucureştiul de mulţi ani. Deodată însă este o problemă că se împotriveşte distrugerii unei terase construite perfect legal", precizează un comunicat de presă difuzat marți, semnat de Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu.

Această luare de poziție intervine după ce, pe o rețea de socializare, s-a difuzat o convorbire telefonică dintre Nicușor Dan și un angajat al Primăriei Sectorului 4, convorbire în care Nicușor Dan cerea Primăriei Sectorului 4 să oprească demolarea unei clădiri din zona Parcul Tineretului.

Această convorbire a fost interpretată drept o tentativă a lui Nicușor Dan de a face trafic de influență. Mai mult, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut că Nicușor Dan face acest demers pentru un prieten al lui, care este interlop.

Gabriela Firea și Nicușor Dan sunt contracandidați la funcția de primar general al Capitalei.

Comentarii