Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CORESPONDENȚĂ de la Madrid. Junker: Criza migrației nu se va termina la Crăciun, va dura și trebuie să ne pregătim pe termen lung

”Criza migrației nu se va termina la Crăciun, va dura și trebuie să ne pregătim pe termen lung”, a avertizat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în cadrul congresului PPE.

Share

Laurentiu Mihu 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2015 - 18:30

”Criza migrației nu se va termina la Crăciun, va dura și trebuie să ne pregătim pe termen lung”, a avertizat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în cadrul congresului PPE.

Citește și: CORESPONDENŢĂ DE LA MADRID. Sarkozy: Este nevoie de un nou Schengen. A negocia cu Turcia nu înseamnă a ceda șantajului

Urmăriți principalele declarații ale șefului CE: 

*Trebuie să modernizam Europa, de aceea am propus o uniune energetică. Va trebui sa avem o uniune energetica și sa relansam piața digitala.
*Criza migratorie nu se va termina la Crăciun,  va dura și trebuie să ne pregătim pe termen lung.
*Nu există o soluție națională la criza migrației, ci o soluție europeană. Fără solidaritate nu poate exista o soluție.
*Am decis să mobilizăm 2.5 miliarde euro și mai avem nevoie de 2.3 miliarde pentru a implementa deciziile deja luate în problema migrației.
*Europa are nevoie de diversitate și unitate, în același timp.

Citește și: CORESPONDENȚĂ de la Madrid. Șeful Consiliului European: Nu ne mai permitem ca libertatea să fie echivalentă cu haosul

Citește totul despre:

Comentarii

loading...