12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăPoliticăUn mort a câştigat primăria din Deveselu

Un mort a câştigat primăria din Deveselu

Conform datelor centralizate de către BEC, ar fi obţinut 1020 de voturi din cele 1.600 exprimate.

Din cauză că primarul a murit în timpul campaniei, el nu a putut fi scos de pe buletinele de vot, iar partidul nu și-a putut desemna alt candidat. Presa a consemnat că primarului i s-a făcut campanie în comună și după deces.

Infectat cu noul virus, pe care l-a descoperit în 4 septembrie, a murit la Spitalul Colentina din Bucureşti din cauza bolii COVID-19.

Conform uzanţelor şi a prevederilor legii electorale, viceprimarul desemnat de Consiliul local va prelua conducerea Primăriei, până la organizarea unui nou scrutin. 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă