17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăTurul decisiv al alegerilor. Cum au votat Iohannis și Dăncilă

Turul decisiv al alegerilor. Cum au votat Iohannis și Dăncilă

Candidata PSD, Viorica Dăncilă, a venit să voteze duminică la ora 8, iar candidatul PNL, Klaus Iohannis, a votat la ora 9 dimineața.

Viorica Dăncilă, care este președinte al PSD, a fost însoțită la secția de votare de soțul ei precum și de Lia Olguța Vasilescu, care este vicepreședinte al PSD.

Viorica Dăncilă a spus că a venit devreme la vot, conform următorului proverb: “Cine se scoală de dimineață va ajunge departe”. Lidera PSD a precizat că a votat pentru “mai multă implicare, mai multă muncă” la Palatul Cotroceni.

“Eu, personal, am votat pentru o Românie modernă, europeană, normală şi vă invit pe toţi, dragi români, să veniţi la vot”, a declarat, la rândul lui, imediat după ce a ieșit din cabina de vot, candidatul Klaus Iohannis.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă