6.2 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomePoliticăTudose, după ce Ponta a spus că nu pleacă din Pro România

Tudose, după ce Ponta a spus că nu pleacă din Pro România

”O nouă minciună/ petardă marca V. Ponta – câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)”, a scris Tudose.

”O nouă minciună/ petardă.. marca Vv Ponta… Cică nu plec din PRO România fiindcă astfel «mi-aş pierde mandatul şi banii de europarlamentar»… Acum câteva ore declara că plec la alt partid…”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Tudose a completat: ”O scurtă întrebare: câţi bani a pierdut doamna Ponta când a plecat de la PSD la PRO (europarlamentar fiind)? Şi cum de nu şi-a pierdut mandatul? Sau toţi ceilalţi europarlamentari care au «migrat» în timpul mandatului….”.

În finalul mesajului, Tudose i-a transmis lui Victor Ponta: ”Victor, nu mai judeca pe toată lumea după chipul şi asemănarea ta! Nu pentru toţi e vorba numai despre funcţii şi bani…”.

”Rămân la PRO. Pleacă tu!”, a încheiat Mihai Tudose.

Anterior, Victor Ponta a declarat, pentru Ştiri pe surse, că ”Mihai Tudose nu pleacă ca să nu piardă mandatul şi banii de la Parlamentul European”.

Marţi dimineaţă, Mihai Tudose i-a cerut demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România.

”Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm”, i-a transmis Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negovciat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.
 

Cele mai citite

Șofer, transportat la spital, după ce un TIR s-a răsturnat/ FOTO

Un șofer în vârstă de 59 de ani, care conducea un TIR încărcat cu balast, a  fost transportat la spital, după ce s-a răsturnat...

A fost descoperită o capodoperă dispărută a lui Botticelli, în valoare de 109 milioane de dolari

O capodoperă a lui Botticelli, dată dispărută de peste jumătate de secol, a fost găsită. Era "ascunsă" la vedere, în casa unei familii italiene. Comandamentul...
00:00:52

VIDEO. Palestinienii fug din Khan Younis

Palestinienii și-au părăsit casele din Khan Younis, în Gaza, îndreptându-se spre vest vineri (1 decembrie), după ce luptele dintre Israel și Hamas au reînceput. Avioanele...
Ultima oră
Pe aceeași temă