Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a solicitat oficial procurorului general Augustin Lazăr desecretizarea protocoalelor încheiate de SRI cu mai multe instituţii.

Tudorel Toader îi solicită oficial lui Augustin Lazăr desecretizarea protocoalelor SRI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, i-a solicitat oficial procurorului general Augustin Lazăr desecretizarea protocoalelor încheiate de SRI cu mai multe instituţii.: Ministerul Public, DNA şi DIICOT.

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 10:37

Mai jos, comunicatul integral al Ministerului Justiţiei

Comunicat de presă privind solicitarea ministrului justiției, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, de demarare a procedurii legale de desecretizare a protocoalelor încheiate între Ministerul Public, Direcția Națională Anticorupție și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pe de o parte, și Serviciul Român de Informații, pe de altă parte

În data de 19 martie 2018, ministrul justiției, prof. univ. dr. Tudorel TOADER, a solicitat domnului Augustin LAZĂR, Procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în baza prerogativelor constituționale și a competențelor legale, comunicarea următoarelor aspecte:

- dacă și câte protocoale secrete au fost încheiate între Ministerul Public, Direcția Națională Anticorupție și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pe de o parte și Serviciul Român de Informații, pe de altă parte;
- data încheierii și semnatarii respectivelor protocoale;
- demararea procedurii legale de desecretizare a conținutului acestora.

Comentarii

loading...