22.9 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăPoliticăTomac: PNL și USR acuză PMP de risipirea voturilor - lucru de...

Tomac: PNL și USR acuză PMP de risipirea voturilor – lucru de care ei sunt primii vinovați

„Le-am solicitat personal liderilor PNL şi USR să facem front comun şi să adunăm voturile necesare. Nici că le-a păsat. Ei şi-au văzut de drum, iar astăzi, deşi au decis că nu vor PMP în alianţă, ne atacă în mod disperat şi ne acuză în cel mai hain mod de, culmea, risipirea voturilor, lucru de care ei sunt primii vinovaţi”, a explicat Eugen Tomac într-un mesaj postat, marţi, pe Facebook.

„Cine consideră eşecul lor vina noastră n-a înţeles absolut nimic”, susține Eugen Tomac.

Mesajul postat de Tomac intervine în contextul în care fondatorul PMP, Traian Băsescu, este candidatul acestui partid la Primăria Capitalei, ceea ce va reduce din voturile pe care le-ar fi primit Nicușor Dan, dacă el ar fi fost susținut și de PMP.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă