Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cătălin Tolontan: "Kovesi a avut lacrimi în ochi"

Jurnalistul Cătălin Tolontan a declarat că, în timpul conferinței de presă de aseară, Laura Codruța Kovesi a avut câteva momente când a avut lacrimi în ochi, când vorbea despre DNA și despre faptul că a acționat numai pe cale legală.

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 15.02.2018 - 10:38

Jurnalistul Cătălin Tolontan a lăudat miercuri seară, la TVR 1, inițiativa Laurei Codruţa Kovesi de a organiza o conferință de presă și a susținut că este un lucru ce trebuia făcut cu mult timp în urmă.

„E foarte bine ce a făcut doamna Kovesi. E foarte bine că, după aproape cinci ani, a avut puterea să susțină o conferință de presă și că a înțeles ce înseamnă acest lucru. Nu vii să vorbești 3 minute pe scări în fața oamenilor și jurnaliștilor, vii și îți asumi totul, așa cum trebuie, cum a făcut acum și a recunoscut că toate probele trebuie să iasă în public, pentru a lămuri oamenii. Este un caz unic, este vorba de atacul asupra unor oameni care au fost trimiși în instanță și au demarat un proces public. În ceea ce privește cazul DNA Ploiești, vreau să spun că îmi pare rău pentru doamna procuror șef. Poate că nu am fost suficient de coerent, poate că unii au adresat întrebările într-un mod mai corect...ce pot să spun? Este un caz destul de mediatizat, se vorbește despre dosarul care a ajuns în fața tuturor”, a spus Tolontan.

Întrebat dacă limbajul non-verbal al șefei DNA a dat-o de gol în vreun moment al conferinței de presă, Cătălin Tolontan a declarat că aceasta a avut un comportament normal, iar singurul lucru sesizat a fost faptul că șefa DNA avea lacrimi în ochi.

„Kovesi nu părea agitată, însă a avut câteva momente când a avut lacrimi în ochi, când vorbea despre DNA și despre faptul că a acționat numai pe cale legală. Nu știu de ce aceasta nu se desolidarizează de Onea, nu știu ce anume o împiedica să spună ce o leagă de cei doi procurori... Este o chestiune destul de misterioasă și dizgrațioasă, în același timp... Acuzele sunt odioase la adresa lui Negulescu, e adevărat că Kovesi nu poate să verifice absolut toți procurorii pe care îi are în subordine”, a încheiat Cătălin Tolontan.

Comentarii

loading...