20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăToader, despre demisie, în urma discuției cu Dăncilă

Toader, despre demisie, în urma discuției cu Dăncilă

“Eu nu i-am solicitat doamnnei prim-ministru niciun termen de găndire privind demisia, în condiţiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect il vom aborda mâine dimineaţă, la orele 09.30”,a scris Toader.

Ministrul Justiţiei a discutat cu premierul, care i-a cerut în mod public şi demisia după decizia de demitere luată în Comitetul Executiv Naţional al PSD.

Anterior, ministrul s-a aflat în Senat, unde ar fi urmat să fie dezbătută moţiunea simplă împotriva sa, însă aceasta a fost amânată pentru a patra oară.

După declaraţiile liderilor PSD, care au oficializat retragerea sprijinului politic şi solicitarea de demitere a sa, Toader a discutat cu preşedintele Senatului, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că în urma acuzaţiei de blocare a unor acte normative, în CEx s-a votat demiterea ministrului Justiţiei Tudorel Toader. “Sper să fie dublată şi de demisie”, a spus premierul. Propunerea de înlocuitor e Eugen Nicolicea.

 

 

Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...
Ultima oră
Pe aceeași temă