25.2 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăTelenovelă la Sectorul 1

Telenovelă la Sectorul 1

Televiziunea a acuzat membrii USR PLUS că ar fi sustras buletine de vot din interiorul BES și au fraudat astfel rezultatul alegerilor.

La rândul lor, liderii USR PLUS au contestat imediat o astfel de posibilitate și au acuzat o „manipulare ordinară”. Primarul ales al sectorului 1, Clotilde Armand, a spus ă imaginile difuzate cu saci de voturi reprezintă o acțiune de intimidare a președintelui Biroului Electoral Sector 1, procurorul Sprîncu Nicolae, care urma să se pronunțe în cursul zilei de ieri cu privire la sesizarea PSD de anulare a scrutinului. 

Candidatul PSD Dan Tudorache a declarat, ieri, că imaginile indică faptul că alegerile au fost viciate și, în opinia sa, se impune anularea scrutinului. Gabriela Firea a preluat imaginile pe pagina sa de Facebook și cere repetarea alegerilor, acuzând frauda.

La rândul său, liderul USR PLUS, Dan Barna, a catalogat dezvăluirile ca fiind ”caraghioase”.

„Ideea că s-a plecat cu niște saci pe ușă.. ușa aceea dă exact în Biroul Electoral al Sectorului 1, în spațiul unde lucrau toți reprezentanții partidelor. Nimeni nu a furat vreun sac. Următoarea minciună: USR ar fi furat sacii. Domnul care manipulează sacii, care ia sacii și iese cu ei pe ușă este șoferul lui Tudorache. Persoana respectivă este personal tehnic al Biroului Electoral și în viața de zi cu zi este angajat al Primăriei Sectorului 1, șofer al domnului Tudorache și el este cel care a ieșit cu sacii în mână, în prezența președintelui de secție”, a explicat Dan Barna, într-o conferință.

Citește și: PSD nu mai poate cere anularea alegerilor din București pentru că termenul a expirat

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă