10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăPoliticăTăriceanu, despre candidatura din partea PSD-ALDE

Tăriceanu, despre candidatura din partea PSD-ALDE

“Vrem ca la alegerile prezidenţiale din acest an să avem o candidatură care să ne dea maximul de şanse, ca să putem câştiga Preşedinţia României”, a afirmat Tăriceanu, la Constanța.

Liderul ALDE a spus că persoana care va fi nominalizată pentru a candida la prezidenţiale din partea PSD – ALDE va fi cea care va avea mai multe şanse de a-l învinge în turul doi al alegerilor pe actualul preşedinte al ţării.

“Va fi cine are mai multe şanse ca, odată intrat în turul doi, să îl învingă pe Iohannis. E simplu”, a precizat Călin Popescu-Tăriceanu.

Călin Popescu-Tăriceanu a susţinut, în context, că nu a luat o decizie în privinţa candidaturii sale la prezidenţiale, precizând că analizează acest lucru cu colegii din coaliţie.

“Eu nu m-am hotărât încă dacă să candidez. Analizez cu colegii mei de partid, cu colegii de coaliţie. Mă gândesc foarte serios, dar încă nu am luat o hotărâre”, a precizat Tăriceanu. 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă