10 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăPoliticăSute de membri ai USR au demisionat în ultimele zile

Sute de membri ai USR au demisionat în ultimele zile

Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al USR, a informat că, după retragerea lui Dacian Cioloş din funcţia de preşedinte al partidului politic, au fost demisii în lanț.

Dacă purtătorul de cuvânt al USR a precizat că sunt doar câteva zeci de demisii, în realitatea în ultimele zile ar fi vorba despre aproximativ 500 de membri și-au dat demisia de pe 7 februarie și până vineri, 11 februarie, conform celor scrise de libertatea.ro.

„Câteva sute de oameni în trei zile nu am avut niciodată înregistrat. În același timp, mulți dintre ei nu sunt dintre membrii foarte activi: prin adeziunea la partid își arătau mai degrabă susținerea decât implicarea. Este, însă, în mod evident, un fenomen”, a spus un membru din Biroul Național al USR pentru sursa menționată.

Reamintim că Dacian Cioloș a demisionat din funcția de președinte USR. Demisia s-a produs după ce conducerea USR a respins, prin vot, proiectul de reformă dorit de Cioloș în partid. În mod interimar, conducerea partidului a fost preluată de Cătălin Drulă, unul dintre cei zece vicepreședinți ai USR.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cristina
Cristina
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă