Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Suspiciuni în ziua alegerilor. Peste 260 la sută prezență la vot

Votul din data de 10 noiembrie 2019, pentru primul tur al alegerilor prezidențiale, înregistrează și câteva situații ciudate.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2019 - 15:10

În localitatea Păltiniș din județul Sibiu, numărul de voturi exprimate până duminică la ora 13 a fost de peste 260 la sută din numărul alegătorilor înscriși pe listele electorale, anunță postul Digi 24.

Din punct de vedere tehnic, această situație este posibilă prin folosirea de liste suplimentare, pe care pot vota persoanele care se află în altă localitate decât cea de domiciliu sau de reședință.

În cazul stațiunii Păltiniș, cei care au votat pe liste suplimentare sunt probabil turiști, reprezentând peste 80 de persoane.

În schimb, dintre cele 26 de persoane înscrise pe listele permanente ale localității Păltiniș, nimeni nu votase până la ora 13.

Comentarii

loading...