30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăPoliticăSorin Grindeanu, vicepreședintele PSD, a demisionat de la conducerea ANCOM

Sorin Grindeanu, vicepreședintele PSD, a demisionat de la conducerea ANCOM

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au luat act, luni, de demisia lui Sorin Grindeanu din funcţia de preşedinte al Agenției Naționale pentru Comunicații (ANCOM).

De asemenea, conducerea Parlamentului a consemnat demisia lui Şerban Iliescu din funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ precum și demisia lui Sorin Gheorghe Popescu din funcţia de preşedinte al Secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ.

Sorin Grindeanu deține, încă, funcția de prim-vicepreședinte al PSD. Deși conducerea PSD se află în restructurare ca urmare a rezultatelor slabe obținute de PSD la alegerile locale din 27 septembrie, în cazul lui Sorin Grindeanu nu s-a anunțat vreo sancțiune pe linie de partid.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă