Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sorin Grindeanu primește adeziunea de la unul dintre liderii PSD

Fostul premier social-democrat Sorin Grindeanu participă, duminică, la Conferinţa de alegeri a PSD Timiş, organizaţie pe care a şi condus-o înainte de a fi exclus din partid. După ce a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, Alfred Simonis i-a dat o adeziune.

Share

Rl online 0 comentarii

26.01.2020 - 16:49

În primul său discurs după ce a fost ales preşedinte al PSD Timiş, Alfred Simonis i-a dat, duminică, o adeziune lui Sorin Grindeanu căruia i-a transmis, totodată, că îl aşteaptă să se decidă când se va întoarce în PSD.

Grindeanu a primit adeziunea cu zâmbetul pe buze, apoi a aşezat-o pe masa din faţa sa, fără să comenteze ceva.

Grindeanu participă la Conferinţa de alegeri alături de liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi de secretarul general, Paul Stănescu.

Sprin Grindeanu a fost exclus din PSD, după ce guvernul condus de el a fost schimbat prin moţiune de cenzură, depusă tot de PSD. Atunci, el a contestat decizia partidului.

În prezent, Grindeanu este apolitic şi ocupă funcţia de şef al ANCOM, însă a anunţat că îţi doreşte să revină în PSD.

Citește totul despre:

Comentarii