Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Mihai

Singura ambasadă care ar fi coborât steagul în bernă pe durata doliului național ar fi cea a Rusiei

Singura ambasadă străină de la București care ar fi acceptat să-și coboare drapelul, pe durata doliului național din România, ar fi cea a Rusiei.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.12.2017 - 12:11

Informația referitoare la coborârea steagurilor în bernă a fost oferită, pe Facebook, vineri, de Bogdan Tiberiu Iacob, jurnalist la inPolitics.

"Singura ambasada straina care a acceptat sa coboare steagul in berna pe durata doliului national e cea a Rusiei...", a scris, pe Facebook, Bogdan Tiberiu Iacob.

Potivit legislației României, în zilele de doliu naţional, stabilite de Guvern, instituţiile şi autorităţile publice centrale şi locale sunt obligate să arboreze în bernă drapelul României.

Legislația românească nu are prevederi referitoare la drapelele Ambasadelor străine acreditate în România.

Comentarii

loading...