15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăPoliticăSiegfried Mureșan ar putea fi noua propunere de comisar european

Siegfried Mureșan ar putea fi noua propunere de comisar european

După învestirea Guvernului, Ludovic Orban a declarat că vor grăbi procedurile și vor numi cât mai curând posibil un comisar european.

“Cu siguranță noi vom solicita celor două Camere ale Parlamentului convocarea Comisiilor de specialitate pentru audieri.

De șase luni de zile, fostul Guvern a refuzat să audă toate somațiile pe care le-am transmis să nu depună candidatura lui Rovana Plumb, Dan Nica (…) și am ajuns în situația în care suntem ultima țară care nu are candidat”, a declarat Ludovic Orban după învestirea Guvernului PNL.

Acesta nu a dorit să dea un nume de comisar european până nu discută cu președintele Klaus Iohannis, dar surse apropiate au dat ca sigură numirea lui Siegfried Mureșan în acest post.

Cele mai citite

România asigură peste 20% din consumul din UE la carnea de oaie

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a afirmat, duminică, că România asigură peste 20% din consumul din Uniunea Europeană la carnea de oaie. "Mă bucur că particip...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 12 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 12 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă