Senatorul UDMR Tanczos Barna a pierdut permisul dar a luat coronavirusul!!

Barna a anunţat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe contul său de socializare, că este infectat cu SARS-Cov-2 şi are dublă pneumonie, dar că starea sa este una bună.

Share

Eugen Cișmașu 0 comentarii

Actualizat: 11.07.2020 - 09:30

În postarea respectivă, senatorul spune că este înconjurat de o echipă medicală de profesionişti, că a început tratamentul şi că se simte bine.

"Ştiţi că îmi plac provocările, uneori peste măsură, dar m-aş lipsi de cea de astăzi, mai ales pentru familie, copii şi pentru tatăl meu. (...) Am aflat azi că am pneumonie bilaterală şi că vinovatul pentru pneumonie este virusul Covid-19. Sunt înconjurat de o echipa medicală de profesionişti, aşa că începem tratamentul. Mă voi vindeca şi voi merge mai departe. Eu mă simt bine, nu mă doare nimic, starea de spirit este bună, medicii şi asistenţii sunt amabili, totul este bine", scrie Tanczos Barna în postarea în limba maghiară de pe Facebook.

Senatorul UDMR Tanczos Barna a devenit cunoscut opiniei publice după ce a rămas fără permis, la sfârșitul lunii martie, pentru neacordarea priorității de trecere unei coloane formate din autospeciale de poliţie şi pompieri, pe o stradă din Miercurea Ciuc. Autospecialele MAI se aflau în misiune şi circulau regulamentar, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.

Incidentul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, care a precizat că şoferul vehiculului care nu a acordat prioritate a fost sancţionat contravenţional, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 lei, pentru neacordare de prioritate, dar a primit şi un avertisment, neavând permisul de conducere asupra sa. Faţă de parlamentar s-a luat măsura suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 zile.

Comentarii