13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăPoliticăS-a stabilit data pentru raportul preliminar în Parlament al deceselor Covid-19

S-a stabilit data pentru raportul preliminar în Parlament al deceselor Covid-19

„La solicitarea PSD, ministrul Sănătății va veni luni în Parlament să prezinte raportul preliminar privind decesele de COVID-19. Românii au dreptul să știe adevărul. Familiile care și-au îngropat apropiații, bolnavii cronici lipsiți de tratamente sau intervenții medicale de specialitate, toți cei care au suferit ca urmare a deciziilor luate de autorități trebuie să știe adevărul! Tot adevărul”, anunță Marcel Ciolacu.

Liderul PSD amintește că parlamentarii coaliției de guvernare s-au opus înființării comisiei de anchetă privind pandemia.

„<Transparenții> care au votat ieri – în mod rușinos! – împotriva înființării Comisiei de anchetă privind pandemia au datoria morală să ofere răspunsuri, iar vinovații trebuie să plătească”, conchide Ciolacu.

Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat solicitarea PSD ca ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, să participe luni, de la ora 16.00, la „Ora Guvernului”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Europa Conference League în faza semifinalelor: Care sunt favoritele

Aston Villa, Fiorentina, Olympiacos și Brugges sunt echipele rămase în cursa pentru cucerirea trofeului UEFA Europa Conference League în acest sezon. Prima manșă a semifinalelor va avea...
Ultima oră
Pe aceeași temă