Dan Barna (Foto: Arhivă)

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1 nu poate fi schimbat, susține vicepremierul Dan Barna

Rezultatul alegerilor din Sectorul 1, unde a câștigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, susține vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR PLUS.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.02.2021 - 13:36

Rezultatul alegerilor locale din anul 2020 din Sectorul 1 al Capitalei, unde a câștigat Clotilde Armand, nu poate fi schimbat, a declarat, joi, 11 februarie 2021, vicepremierul Dan Barna, copreședinte USR PLUS.

Vicepremierul Barna a făcut această declarație după ce un procuror de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) a dispus, printr-o ordonanţă, ca Poliţia Capitalei să renumere toate voturile exprimate la alegerile locale din septembrie 2020 pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

"Asta categoric nu. Un mandat rezultat din votul cetăţenilor, odată validat de Biroul Electoral, este definitiv închis. Rezultatul alegerilor nu mai poate fi schimbat, tocmai pentru că legea e foarte clară. Contestaţiile se depun la anumite termene. Sunt analizate, birourile de circumscripţie sau birourile municipale decid. Odată mandatul validat, lucrurile sunt încheiate", a precizat, joi, Dan Barna.

Comentarii