Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Cristian Maior

Raport asupra activității SRI, prezentat de Claudiu Manda. Ce spune despre George Maior

Senatorul PSD Claudiu Manda a elaborat un raport asupra activității SRI și a fostului director al Serviciului, George Cristian Maior, pe baza informațiilor avute în perioada în care Claudiu Manda a condus Comisia de control asupra SRI.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.04.2019 - 12:19

Senatorul Claudiu Manda, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, a elaborat un raport asupra activității SRI, în baza faptului că Manda a fost președintele Comisiei parlamentare de control asupra activității SRI. 

Claudiu Manda a explicat, în acest context, că raportul se referă și la George Cristian Maior, fost director al SRI, actualul ambasador al României în SUA. De asemenea, reportul descrie relaţia SRI-ANI şi intepretarea legii în acest mecanism de funcţionare, a explicat Claudiu Manda, citat de Mediafax.

„Descrie cum a fost interpretată legea pentru a crea acest mecanism de funcţionare SRI-ANI, cum era o metodă de lucru ca în in diferite momente importante ale unor persoane politice să le poată încurca sau să poată sprijini cariera, cu exemple”, a afirmat Claudiu Manda.

Potrivit acestuia, raportul "are legătură cu relaţia SRI-ANI. Suntem într-o situaţie în care descriem cumva relaţia George Maior – Horia Georgescu, SRI-ANI instituţional, formal şi informal".

Pe de altă parte, vicepreşedintele Comisiei SRI, Marian Cucşa, a spus că va propune ca raportul să fie extins pentru a acoperi întreaga activitate a SRI din acea perioadă.

Comentarii