12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăȘedința conducerii PSD. Se face o evaluare a Guvernului. Dragnea o susține...

Ședința conducerii PSD. Se face o evaluare a Guvernului. Dragnea o susține pe Dăncilă până în 20, 20

UPDATE 11,20: “Va rămâne Viorica Dăncilă premier până în 20, 20 (anul 2020 – n.n.) ?” a fost întrebat Liviu Dragnea de către un jurnalist.

“Da. Cel puțin!”, a răspuns liderul PSD.

——————————————————————

UPDATE 11,15: În ședința de luni a conducerii PSD se discută și despre organizarea unui miting, luna viitoare, informează Antena 3.

Unul dintre scopurile acestui miting ar fi să susțină ideea familiei tradiționale – în varianta agreată de PSD.

—————————————————————

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, anunţa pe 10 aprilie că, în cadrul CExN, premierul Viorica Dăncilă va face un mini bilanţ al activităţii Guvernului.

“Va fi o prezentare făcută de prim-ministru, o analiză, un mini bilanţ”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului. El a adăugat că nu va fi nicio remaniere în următoarea perioadă. Întrebat dacă este mulţumit de activitatea tuturor miniştrilor, liderul PSD a spus că e mulţumit de activitatea premierului şi că se implementează programul de guvernare.

Tot atunci, Dragnea a negat că ar fi a avut o dispută cu ministrul Apărării, Mihai Fifor, în urma unei declaraţii pe care a făcut-o, adăugând că este mulţumit de activitatea acestuia. “Eu nu am dispute cu Mihai Fifor. Eu pot să fac orice fel de declaraţii, încă sunt liber să fac declaraţii şi le pot face. Dacă cineva se simte lezat, foarte bine, să interpreteze, să se supere, să îşi facă griji. Eu nu am dispute cu nimeni”, a menţionat Dragnea.

Referendumul pentru modificarea Constituţiei ar putea constitui un alt subiect la reuniunea CExN al PSD. Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa ca în această primăvară referendumul pentru modificarea Constituţiei să fie organizat.

“Referendumul de modificare Constituţiei este un subiect pe care îl susţinem cu toată tăria. Şi sper ca în această primăvară acest referendum să se organizeze”, a declarat săptămâna trecută liderul PSD.

Cele mai citite

Premieră mondială! Taxa pe care trebuie să o plătești dacă vrei să vizitezi Veneția

Veneția, una dintre cele mai frumoase și vizitate destinații din lume, se confruntă de mult timp cu provocări legate de turismul de masă, iar...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă