Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD îl acuză pe Iohannis că e orb la durerile românilor şi vorbeşte despre guvernarea Orbannis

PSD critică atutdinea Guvernului faţă de medici şi pacienţi şi acuză că ”avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici şi pacienţi”.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

05.06.2020 - 12:00

PSD susţine că liberalii văd doar voturi, iar finanţele ţării îi preocupă doar în măsura în care acesta este în beneficiul propriu, numind actualul executiv ”guvernarea Orbannis”.

”Au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Şi asupra conducerilor de spitale. Au schimbat profesionişti cu tot felul de coafeze şi şefi de pompe funebre. Dar acum şeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e “policentric”. Şi singura soluţie - total aberantă! - este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numeşte dispreţuitor “scutelnici””, acuză PSD.

Social-democraşţii mai  susţin că actualul Executiv i-a lăsat pe medici să se infecteze masiv ”fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea” şi că a uitat cu totul de pacienţii cu boli cronice, iar ”o ţară întreagă a ajuns să le strige în faţă: Eliberaţi spitalele de pacienţii cu COVID-19! Trataţi-i în spitalele modulare care stau goale”. 

”Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici şi pacienţi. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanţele ţării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este guvernarea Orbannis”, conchide PSD, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

loading...