PSD îi cere demisia lui Marcel Vela

Partidul Social Democrat îi cere demisia lui Marcel Vela, după ce ministrul Afacerilor Interne a anunţat că a delegat conducerea Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor din data de 27 septembrie unui secretar de stat.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.08.2020 - 22:37

Marcel Vela a delegat conducerea Comisiei Tehnice Centrale pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor din data de 27 septembrie secretarului de stat Gheorghe Sorescu, spunând că a făcut acest gest deoarece apare pe lista de candidaţi ai PNL atât la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cât şi la Consiliul Local Caransebeş.

La scurt timp de la acest anunț, Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook, solicitând demisia lui Vela: „Ministrul de Interne, Marcel Vela, trebuie să demisioneze! Şmecheria cu suspendarea din Comisia pentru organizarea alegerilor nu merge! Ori eşti candidatul Marcel Vela, ori eşti ministrul de Interne Marcel Vela. Nu poţi fi şi candidat, şi şeful celor care veghează ca alegerile să se desfăşoare conform legii”.

Social-democraţii vorbesc despre folosirea poliţiştilor ca agenţi electorali. „Să foloseşti poliţiştii ca agenţi electorali pentru a te alege tu şi camarila ta este trafic de influenţă. Conform Codului penal. Domnule Vela, nu e mai cinstit să îi lăsaţi pe Duduieni să organizeze alegerile?!”, se mai arată în mesajul PSD.

Comentarii