23.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăVIDEO Protestatari de la Sala Palatului, ridicați de jandarmi

VIDEO Protestatari de la Sala Palatului, ridicați de jandarmi

Câteva zeci de persoane protestează în fața Sălii Palatului, unde are loc Congresul PSD. Trei manifestanți au fost luați de jandarmi, după ce nu ar fi respectat indicațiile forțelor de ordine.

Protestatarii scandează împotriva coaliției de guvernare și cer demisia șefilor celor două camere ale Parlamentului. Ei strigă „Hoții”, „Demisia”, „Să vă fie rușine” și „PSD ciuma roșie”. 

În jurul Sălii Palatului a fost desfășurat un dispozitiv de jandarmi. De asemenea, au fost amplasate și garduri. În zonă sunt și restricții de circulație.

„În baza Protocolului privind organizarea și desfășurarea adunării publice din data de 10 martie nr. 865/6/07.03.2018 aprobat de PMB, Jandarmeria are obligația, conform legii, să asigure măsurile de ordine și siguranță publică”, este poziția transmisă de Jandarmerie.

 „În legătură cu incidentul de la Sala Palatului vă informăm că 3 persoane au fost conduse la secția de poliție pentru tulburarea ordinii și liniștii publice pentru luarea măsurilor legale, revenim cu detalii”, precizează Jandarmeria.

 

 
 
 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă