Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Propunerea de audiere a lui Dragnea din 20 martie, respinsă de Comisia SRI

Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI a respins, marţi, propunerea USR pentru audierea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pe 20 martie, data la care acesta va fi invitat la comisie urmând să fie stabilită ulterior, a declarat Marian Cucşa.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 06.03.2018 - 17:25

"Reprezentantul USR a propus audierea lui Liviu Dragnea în data de 20 martie. Această propunere nu a fost acceptată ca dată. Bineînţeles, Liviu Dragnea va fi audiat la Comisia SRI şi vom comunica data la care va fi audiat.

Data de 20 nu se poate, că s-au decalat audierile şi nu are cum să fie audiat la acea dată. S-a dat un vot în comisie, ţinând cont de calendarul stabilit în urmă cu ceva timp, nu aveam cum să acceptăm audierea pentru data respectivă. După audierea lui Florian Coldea urmează audierea lui Traian Băsescu. I-am trimis o adresă oficială lui Traian Băsescu, aşteptăm răspuns. În principiu, în data de 20 ar fi trebuit să vină Traian Băsescu", a precizat Cucşa.

El a explicat că data de 20 martie era liberă pentru audierea lui Liviu Dragnea dacă nu se decala audierea lui Florian Coldea.

"20 martie era o dată liberă dacă era audiat azi Florian Coldea. Dacă s-a decalat, probabil va fi audiat Traian Băsescu, dacă îi permite timpul", a adăugat Cucşa.

Deputatul ALDE a precizat că membrii comisiei au respins doar data de 20 martie pentru audierea lui Liviu Dragnea.

"Subiectul nu este închis, am votat împotriva datei de 20 martie. Am spus, prin vocea preşedintelui comisiei, Claudiu Manda, că va fi audiat dl Dragnea. Calendarul comisiei îl face plenul comisiei nu îl face reprezentantul USR. Votul majorităţii a fost că nu îl vom audia (pe Liviu Dragnea - n.r.) în data de 20. Vă vom comunica data. Trebuie să vedem disponibilitatea dlui Dragnea. Noi nu am impus nimănui să vină strict în data respectivă", a adăugat Cucşa.

Preşedintele Comisiei pentru controlul activităţii SRI, Claudiu Manda, a anunţat luni că a convenit cu fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, să amâne audierea acestuia pentru săptămâna viitoare, în data de 13 martie, de la ora 11,00, informează AGERPRES.

Comentarii