18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăPoliticăPrincipesa Margareta și Principele Radu au sosit în Republica Moldova

Principesa Margareta și Principele Radu au sosit în Republica Moldova

Principesa Margareta, fiica Regelui Mihai, precum și soțul acesteia, Principele Radu, au sosit, duminică, în Republica Moldova.

Anunțul privind această vizită a fost transmis atât de Familia Regală a României cât și de Ambasada României în Republica Moldova. La coborârea din avion, pe aeroportul din Chișinău, Principesa Margareta și Principele Radu au fost întâmpinați de ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian Leon Țurcanu.

“Majestatea Sa și Principele Radu au sosit astăzi la Chișinău, unde vor avea întâlniri la diferite instituții ale Statului. În această vizită, Custodele Coroanei este însoțit de Șeful Casei Majestății Sale, doamna Constanța Iorga, și de cancelarul Casei, dl Traian Sârcă. Majestatea Sa a fost întâmpinată la aeroportul internațional din Chișinău de către domnul Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul României în Republica Moldova”, a anunțat Familia Regală a României într-un mesaj postat pe facebook.

Vizita Principesei Margareta la Chișinău are loc la câteva zile după ce Comisia Europeană a recomandat începerea negocierilor pentru primirea Republicii Moldova în UE. Teoretic, aceste negocieri ar urma să înceapă înainte de finalul anului 2023.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Paris Saint-Germain a cucerit titlul cu numărul 12 în Franța

Chiar dacă a remizat pe teren propriu, scor 3-3, în partida cu Le Havre, Paris Saint-Germain a cucerit titlul de campioană a Franţei, după...

MAE dublează secțiile de votare din străinătate față de 2019

Ministrul Afacerilor Externe, Luminița Odobescu, a declarat că în cadrul alegerilor europarlamentare din 9 iunie, MAE va coordona organizarea a peste 900 de secții...
Ultima oră
Pe aceeași temă