Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Mihai și principele Nicolae

Principele Nicolae anunță că s-a întors în România. Cum reacționează Casa Regală

"M-am mutat în București", a anunțat fostul principe Nicolae pe pagina lui de Facebook.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.02.2018 - 10:36

La data de 23 februarie 2018, nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a făcut, pe pagina lui de Facebook, un anunț așteptat de multă vreme: "M-am mutat în București".

Deși fostul principe Nicolae nu e reprimit oficial în Casa Regală, după înmormântarea regelui Mihai, care a avut loc la 16 decembrie, relațiile lui Nicolae cu ceilalți membri ai Familiei Regale par să se fi îmbunătățit.

Momentul funeraliilor Regelui Mihai a arătat nu doar respectul românilor pentru ultimul lor suveran, ci si și simpatia lor pentru nepotul acestuia, Nicolae, care a venit la București și a dat mâna cu oamenii simpli. La acel moment, întrebat dacă se va întoarce definitiv în România, nepotul Regelui Mihai a răspuns afirmativ, dar fără a indica momentul exact.

Chiar la 23 februarie, când a anunțat că s-a mutat în România, Nicolae a stat alături de alți membri ai Casei Regale la un concert dedicat memoriei Regelui Mihai.

Ei au asistat la interpretarea lucrării „Funeral Sentences”, compusă de Henry Purcell, în secolul al XVII-lea, în memoria Reginei Mary a englezilor, scoțienilor și irlandezilor.

 

Comentarii