Prima reacție a lui Dragnea la raportul DNA

Liviu Dragnea nu s-a arătat surprins de decizia CSM, care a avizat negativ cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. El spune că decizia era una previzibilă și că nu reprezintă un eșec, deci, nu vede de ce nu ar rămâne în funcție ministrul Tudorel Toader.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 28.02.2018 - 15:14

"Nu e nicio surpriză. Nu știu dacă era cineva în țara asta care se aștepta să fie altfel. Este o procedură, nu am văzut nimic spectaculos în această procedură. Este un raport care a fost făcut destul de temeinic de ministrul Justiției", a declarat Liviu Dragnea la Parlament.

Liviu Dragnea nu s-a arătat surprins de decizia CSM, care a avizat negativ cererea de revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.iderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că nu se pune problema plecării lui Tudorel Toader din Guvern, în urma eşecului de ieri de la CSM.

''Dar de ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru al Justiţiei? Cine e sistemul, procurorii din CSM? Eu înţeleg că nu procurorii fac Guvernul. Dacă ei nu fac Guvernul, de ce nu ar rămâne (c.n. Tudorel Toader în funcţie)'', a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, reacţionează rapid la discursul preşedintelui Iohannis de la ceremonia de prezentare a raportului DNA. Dragnea afirmă că şeful statului greşeşte când vorbeşte despre "inculpaţi şi condamnaţi" care s-au unit împotriva DNA.

"Este o declarație falsă și dacă va continua așa va greși", a declarat Dragnea. Întrebat dacă Iohannis riscă să suporte consecințe pentru acest tip de discurs, preşedintele PSD a răspuns: "Nu e nicio consecință. Greșește, atât."

"Niște inculpați și condamnați penal, după ce au fost prinși de instituțiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Dar, așa cum spune un proverb românesc, minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă. Toate aceste acțiuni concertate în plan mediatic nu au șanse de reușită", a declarat Klaus Iohannis la bilanţul DNA.

Comentarii