Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prezență obligatorie pentru cei citați la Comisia pentru alegerile din 2009

Oana Florea, președintele Comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, a anunțat că cei care refuză să se prezinte în fața Comisiei pentru a da explicații, vor fi condamnați penal.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 22.01.2018 - 12:02

Preşedintele comisiei parlamentare pentru alegerile din 2009, deputatul Oana Florea, a anunțat luni, într-o conferință de presă, ce riscă cei care refuză să se prezinte la audierile din comisie.

„Cu privire la sancțiuni. Refuzul persoanelor citate de către comisia de anchetă de a se prezenta la audieri, de a furniza informațiile solicitate sau de a pune la dispoziția acesteia celelalte documente sau mijloace de probă deținute, utile activității comisiei (...) constituie infracțiune. Se pedepsește cu închisoarea de la 8 zile la 3 luni sau cu amendă penală între 5 mii și 10 mii de lei și cu pedeapsa complementară de a i se interzice ocuparea unei funcții publice timp de 3 ani de la data condamnării prin hotărâre definitivă”, a declarat Oana Florea.

Comentarii

loading...