27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăPoliticăPreședintele Iohannis și premierul Orban vor prezenta împreună programul de relansare

Președintele Iohannis și premierul Orban vor prezenta împreună programul de relansare

„Prezentarea programului economic va fi miercuri alături de preşedintele României, cu care am colaborat foarte apropiat. După prezentarea programului economic, obiectivul nostru este ca în maximum o lună de zile să adoptăm toate actele normative necesare pentru implementarea măsurilor din program”, a declarat premierul Ludovic Orban.

Șeful Guvernului a făcut acest anunț după ce a participat, luni, 29 iunie, la reuniunea Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

Programul de relansare este necesar pentru a compensa efectele crizei economice cu care s-a confruntat România în contextul crizei coronavirusului. Anunțarea măsurilor de relansare ar urma să coincidă cu momentul bilanțului economic după primele șase luni ale anului 2020.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă