16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăPoliticăPNL a câștigat alegerile parțiale, anunță Ludovic Orban. Partidul are 15 primari...

PNL a câștigat alegerile parțiale, anunță Ludovic Orban. Partidul are 15 primari noi

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, îi felicită pe noii primari care au fost aleși pe listele partidului său, la alegerile locale parțiale care s-au ținut duminică, 27 iunie 2021.

“Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi!
Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș.
Îi felicit pe Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Irina Cojocaru, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Mihai-Cristian Lazăr, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, dar mai ales îi felicit pe oamenii care le-au acordat încrederea și i-au votat. Ei sunt adevărații câștigători ai alegerilor pentru că au ales cea mai bună variantă pentru dezvoltarea comunităților lor”, a scris Ludovic Orban într-un mesaj postat, duminică seară, pe Facebook.

Postarea acestuia a avut foarte multe redistribuiri pe internet și a generat foarte multe comentarii, unele favorabile PNL, altele critice.

Unul dintre cei care au postat a făcut chiar o analiză comparativă:

“PSD a intrat in aceste alegeri partiale cu 24 primari plus un consiliu local si a iesit cu 17 primari. PNL a intrat in alegeri cu 9 primari si a iesit cu vreo 15-16 primari plus un consiliu local. Vazand aceste cifre ne cam dam seama cine a castigat cu adevarat alegerile”, a scris unul dintre prietenii de pe Facebook ai liderului PNL.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

România va avea cel mai mare skate park din estul Europei

Baza sportivă şi de agrement "Dumitru Dobrescu" din Slatina, unde municipalitatea a amenajat un skate park ce corespunde cerinţelor practicanţilor acestui sport şi care,...

Ziua Muncii a adus proteste violente în mai multe orașe din Franța și Turcia

Proteste violente au loc, miercuri, în mai multe orașe din Franța și Turcia. Manifestările la care participă zeci de mii de oameni sunt organizate...

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...
Ultima oră
Pe aceeași temă