Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PMP susţine alegerile anticipate. Cu două condiţii

Colegiul Naţional al PMP a hotărât cu unanimitate de voturi susţinerea alegerilor anticipate cu două condiţii de la care nu abdică, afirmă preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2020 - 21:39

"Colegiul Naţional al PMP a hotărât cu unanimitate de voturi că susţinem alegerile anticipate cu două condiţii de la care nu abdicăm: revenirea la alegerea primarilor în două tururi şi reducerea numărului de parlamentari la 300.

Ambele iniţiative sunt ale PMP şi au fost adoptate de Senat, mai e nevoie doar de un vot în Camera Deputaţilor", scrie Tomac, pe Facebook, conform Agerpres.

El spune că "România are nevoie de un restart real, nu doar de unul de conjunctură".

Comentarii