29 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăPleșoianu, despre Alianța PSD-ALDE cu Ponta: ,,Doamne, ferește!''

Pleșoianu, despre Alianța PSD-ALDE cu Ponta: ,,Doamne, ferește!”

Pleșoianu afirmă că nu are ,,ce discuta cu unul care ne spune nonșalant că și-a bătut joc de 7,4 MILIOANE de români”. 

,,Doamna Dăncilă, doamna Firea și domnul Tăriceanu consideră că e în regulă să se întâlnească și să încerce alianțe cu acest personaj… Să vă fie de bine! Eu NU am ce discuta cu unul care ne spune nonșalant că și-a bătut joc de 7,4 MILIOANE de români! Negociați voi și faceți alianțe cu Ponta… Doamne, ferește!”, a scris Liviu Pleșoianu pe pagina sa de Facebook. 

Șefa Executivului a anunţat că discuţia trebuie să aibă loc înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD, de marţi, când ar urma să fie anunţat candidatul formaţiunii pentru alegerile din toamnă.

”Cu siguranţă voi avea o discuţie, atât cu domnul Tăriceanu,cât şi cu domnul Victor Ponta, cred că dialogul este foarte important. Îmi doresc o coaliţie a celor trei partide pentru a susţine candidatul pentru prezidenţiale, îmi doresc alături de noi să vină şi sindicate, chiar şi partide care nu sunt parlamentare, patronate, toţi cei care vor să vină alături de PSD. Cred că vor aduce un plus şi cred că dialogul este foarte important pentru a vedea direcţia pe care merg liderii partidelor respective, dar este important pentru noi să vedem dacă putem coagula cât mai multe forţe alături de Partidul Social Democrat, astfel încât să ne maximizăm şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale”, a anunţat, încă de vineri, Viorica Dăncilă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă