0.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomePoliticăPartidul AUR la International Crisis Summit: "Experimentul declanșat la sfârșitul anului 2019...

Partidul AUR la International Crisis Summit: “Experimentul declanșat la sfârșitul anului 2019 la Wuhan este departe de a se fi încheiat”

Partidul AUR a organizat, la București, cea de-a patra ediție a International Crisis Summit, una dintre principalele teme fiind criza sanitară legată de virusul Covid.

Ediția a IV-a a International Crisis Summit s-a desfășurat în perioada 18-19 noiembrie 2023 la Palatul Parlamentului din București.

„În vreme ce mulți oficiali, specialiști, cercetători s-au aliniat inițiativelor în domeniul sănătății, câțiva nu au făcut-o. Cei care nu au făcut-o sunt aici cu noi, în București. Guvernele de pretutindeni din lume au cheltuit miliarde pe vaccinuri, inclusiv pe boostere, care au adus puține beneficii spre deloc pentru prevenirea infectării cu Covid-19. Guvernele și-au dezamăgit cetățenii refuzând să fie sincere cu privire la riscuri și în a oferi dovezi clinice populației. Atunci când vorbim de Covid-19, aceeași administrație a folosit pandemia pentru a face achiziții de miliarde, dar și pentru a reduce drepturile și libertățile cetățenilor. Toate acestea au fost făcute în numele < binelui suprem > proclamat de toți liderii guvernelor de pretutindeni din lume. Numai că, în spatele acestei < bunăvoințe >, interese obscure s-au ascuns în afaceri de miliarde de dolari”, a declarat deputatul George Simion, președintele AUR.

„Sigur, am depășit acel moment, dar el poate să se repete. O nouă criză poate fi declanșată oricând acum că mecanismele lor sunt mai sofisticate, informațiile lor despre noi sunt mai multe. De data aceasta pot acționa cu mai multă eficiență dacă nu suntem pregătiți. De aceea, nu putem considera că suntem în afara oricărui pericol, că un astfel de episod nu mai este cu putință. Trebuie să ne pregătim pentru a avea forța de reacție necesară și pentru a da riposta cuvenită”, a susținut, la rândul său, senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere (CNC) al AUR.

Potrivit unui anunț postat pe site-ul partidului AUR, “cele mai noi declarații și știri propagate prin intermediul presei mainstream indică faptul că am putea fi în pragul unei noi isterii globale și că experimentul declanșat la sfârșitul anului 2019 la Wuhan este departe de a se fi încheiat”.

La International Crisis Summit, președintele AUR, George Simion, a ținut să respingă una dintre acuzațiile aduse partidului său. „S-au spus multe minciuni despre noi: noi nu suntem împotriva vaccinurilor, nu suntem antivacciniști. Vaccinurile au făcute mult bine în timp și au salvat multe vieți, însă noi susținem libertatea actului medical. Fiecare persoană trebuie să decidă în ceea ce privește propriul corp”, a susținut George Simion.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Doar un alt ministru slugarnic mafiei

Încă de când se coceau legile “României Educate”, menite să dea lovitura fatală școlii românești, am argumentat de ce noua legislație din sistemul de...

Un baron PSD deszăpezește drumurile din Tulcea până în 2025

Un fost deputat PSD, abonat la banii statului, dar în special la CJ Tulcea, va încasa peste 4 milioane de euro pentru deszăpezirea...

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă