Surse. Marian Oprișan negociază cu Victor Ponta postul de ministru de Interne

Criza politică din Bucureşti face valuri şi în filialele PSD din ţară. Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, i-a convocat pe toți parlamentarii social democraţi și le-ar fi spus să fie în „stand by” pentru moțiunea de cenzură de miercuri.

Share

Andrei Mărgăritescu 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2017 - 18:45

Criza politică din Bucureşti face valuri şi în filialele PSD din ţară. Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, i-a convocat pe toți parlamentarii social democraţi și le-ar fi spus să fie în „stand by” pentru moțiunea de cenzură de miercuri.

Ca de fiecare dată la astfel de întâlniri, toți cei prezenți au fost atenționați să lase telefoanele la intrarea în locația unde s-a derulat întâlnirea, un loc discret de pe lângă Focșani.

Marian Oprișan i-ar fi atenționat pe cei prezenți că acum „este un moment istoric” pentru parlamentarii vrânceni. ”Dragi colegi, după cum bine știți, eu l-am avertizat pe Dragnea că nu se schimbă acum guvernul, cum să spun eu, (…)  în plină acțiune guvernamentală. Mă, dar, ăsta (n.n. – Liviu Dragnea) e supărat rău pe Grindeanu. Cică l-a ajutat foarte mult, că l-ar fi împrumutat și cu bani pe Sorin când a avut ăla o problemă de sănătate cu taică-su…. mai  multe…”, ar fi susţinut preşedintele CJ Vrancea, potrivit surselor RL.

Marian Oprişan ar fi declarat că nu Sorin Grindeanu comandă acum la Palatul Victoria, ci Victor Ponta. „Încă nu e așezat bine în scaun Sorin și e și slab, el depinde de Victor (n.n. - Victor Ponta), că Victor e uns cu toate alifiile, iar meciul încă nu e jucat. Eu i-am spus deja lui Victor că vreau Ministerul de Interne pentru mine și încă un minister pentru Gelu (n.n. – Angel Tîlvăr deputat PSD). Bine, cum să vă spun eu, Victor îmi dă tot guvernul acuma, că mi-a zis că are nevoie să întoarcă 10 voturi de la noi și se și vede jupân pe patru ani. Dar meciul încă nu e jucat, cum v-am mai spus, Liviu a negociat cu ungurii (n.n. – UDMR) și e și el sus acuma, deci se joacă încă… (râde satisfăcut). Iar dom Profesor(?) zice să nu facem pasul încă”, le-ar fi explicat Marian Oprişan care este, în viziunea sa, situaţia politică de la vârful PSD.

Parlamentarii de Vrancea au vrut, însă, de la șef un punct ferm pentru votul de miercuri din Parlament, iar baronul le-ar fi transmis: ”Să nu ne grăbim să vedem clar, cum să spun eu, cine înclină balanța. Că oricum am discutat și cu Liviu care mi-a promis că-mi va da în noul guvern un ministru, dar nu cred că la Interne și asta mă cam supără…. oricum o să vă dau sms miercuri. Dar cred că de marți seara se va ști câștigătorul!”, a conchis baronul de Vrancea.

Citește totul despre:

Comentarii