Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PSD Bistrița-Năsăud și-a ales șefii după modelul candidatului unic

PSD Bistrița-Năsăud l-a reconfirmat, în funcția de lider al filialei județene, pentru a treia oară, pe Radu Moldovan, președintele CJ. Niciunul dintre membrii aleși la vârful organizației, nu a avut contracandidat.

Share

Cristian Ionescu 0 comentarii

02.10.2015 - 23:43

PSD Bistrița-Năsăud l-a reconfirmat, în funcția de lider al filialei județene, pentru a treia oară, pe Radu Moldovan, președintele CJ. Niciunul dintre membrii aleși la vârful organizației, nu a avut contracandidat.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a fost ales pentru a treia oară în funcția de lider al organizației județene a PSD, cu unanimitate de voturi din partea celor 536 delegați prezenți. Radu Moldovan, care după alegerile prezidențiale a demisionat de la șefia organizației, ca ulterior să fie desemnat președinte interimar, nu a avut niciun contracandidat pentru această funcție, conform Agerpres.

Pe funcția de președinte executiv al PSD Bistrița-Năsăud a fost reconfirmat primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, iar pe cea de secretar, primarul comunei Lechința, Romeo Florian, care este și președinte al filialei județene a Asociației comunelor din România, ambii neavând contracandidați.

Printre cei 15 vicepreședinți aleși vineri seară se numără și cei trei parlamentari PSD de Bistrița-Năsăud, deputații Doina Pană și Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, primarul municipiului Bistrița, Ovidiu Crețu, și cel al orașului Năsăud, Mircea Romocea, liderul organizației județene de tineret, Bogdan Gruia Ivan, și liderul Ligii aleșilor locali ai PSD, Doru Crișan, care conduce primăria comunei Prundu Bârgăului.

La conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud au participat ca invitați președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, și liderii PSD din județele Suceava și Mureș.

"E din ce în ce mai complicat să faci astăzi politică, e din ce în ce mai complicat să îți asumi lucruri, să faci câte ceva, pentru că presiunile sunt foarte mari. Trăim într-o administrație — și aici mă refer la funcționarii publici — timorată, extrem de prost plătită și e foarte greu să faci performanță fără a avea resursele necesare. (...) Așa cum am stat alături de Victor Ponta și stau alături de el până la capăt, așa stau și voi sta și alături de Liviu Dragnea până la capăt, pentru că eu îl cunosc foarte bine", a spus Radu Molodovan.

La rândul său, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, i-a sugerat lui Radu Moldovan să se alăture viitoarei sale echipe de conducere, din care a anunțat că își dorește să facă parte cel puțin trei-patru reprezentanți din Transilvania.

În urma rezultatelor obținute la alegerile locale și parlamentare din 2012, PSD Bistrița-Năsăud s-a dovedit a fi cea mai performantă organizație a acestui partid din Transilvania, reușind să obțină 35 de funcții de primari, inclusiv în municipiul reședință de județ și în cele trei orașe, 31 de viceprimari, 404 consilieri locali și trei funcții de parlamentar.

Citește totul despre:

Comentarii