18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăTechCe ”confidențe” a făcut Dragnea presei despre discuția cu Băsescu de la...

Ce ”confidențe” a făcut Dragnea presei despre discuția cu Băsescu de la recepția de 1 Decembrie

Premierul Victor Ponta i-a cerut, marţi, preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, să le facă jurnaliştilor ”confidenţe” despre discuţia pe care acesta a avut-o cu şeful statului, Traian Băsescu, la recepţia dedicată Zilei Naţionale.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a negat însă că ar fi avut o discuţie cu şeful statului la recepţia de la Cotroceni dedicată Zilei Naţionale, relatează Mediafax.

”Am ieşit pe aceeaşi uşă, dar nu ne-am retras împreună. Dumnealui a luat-o la lift, la birou, eu am ieşit afară la maşină şi am plecat. Nu l-am aşteptat. Nu eram doar noi acolo, erau mulţi oameni în salon. Am mers la Cotroceni cu domnul Dâncu, tot cu el am plecat. E prietenul meu şi colegul meu de foarte mulţi ani”, a spus Dragnea.

El a precizat că a mers la recepţia de la Cotroceni din partea Guvernului şi că nu a fost singurul social-democrat prezent, la reuniune luând parte şi ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

”Eu m-am dus acolo din partea Guvernului. Recunosc am nimerit într-o mulţime uriaşă de băsişti. Am plecat şi cu asta basta. Am fost la Cotroceni, am vrut să mă asigur că până la urmă domnul Traian Băsescu o să plece, şi o să plece. Nu am avut alte confidenţe, nu avem ce confidenţe să avem”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă îl va exclude Victor Ponta din PSD pentru că s-a pozat cu președintele Băsescu, Dragnea a răspuns, în glumă: ”Eu ştiu? Să vedem. Nu mi-a zis nimic azi”.

Vicepremierul Liviu Dragnea, prezent, luni, la recepția de la Palatul Cotroceni, de Ziua Națională, l-a aşteptat pe preşedintele Băsescu, în timp ce acesta se fotografia cu invitaţii, iar la finalul evenimentului a făcut o poză cu șeful statului, cei doi retrăgându-se, împreună, din Sala Unirii.

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă