Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentul va dezbate Raportul Comisiei privind alegerile din 2009

Camera Deputaţilor şi Senatul s-ar putea reuni luni, într-o şedinţă de plen comun, pentru a dezbate raportul Comisiei de anchetă cu privire la alegerile prezidenţiale din 2009.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 08.02.2018 - 12:04

Potrivit unor surse parlamentare citate de AGERPRES, deputaţii şi senatorii vor avea luni o nouă şedinţă de plen în care, printre subiectele de pe ordinea de zi, se va afla prezentarea şi dezbaterea raportului Comisiei de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Tot în aceeaşi şedinţă, deputatul PSD Oana Florea ar urma să depună jurământul după ce a fost aleasă membru în Comisia parlamentară pentru controlul SRI. Ea a fost votată în şedinţa de miercuri pentru a face parte din Comisia SRI, dar nu a fost prezentă atunci pentru a depune jurământul.

Potrivit surselor citate, ordinea de zi şi convocarea pentru şedinţa de luni se vor stabili în Birourile permanente ale Camerei şi Senatului care se reunesc vineri la ora 11,00.

Comentarii

loading...