37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăPoliticăParlamentul a aprobat o comisie de anchetă condusă de PSD pentru achizițiile...

Parlamentul a aprobat o comisie de anchetă condusă de PSD pentru achizițiile din timpul pandemiei

Comisia de anchetă va analiza eficienţa măsurilor de informare, verificare şi monitorizare epidemiologică a cetăţenilor români care s-au întors din zonele de risc de la declanşarea epidemiei de coronavirus, modul în care s-au fundamentat şi elaborat ordonanţele militare, achiziţiile de materiale sanitare, medicamente şi alte produse folosite pentru limitarea răspândirii virusului, precum şi la diagnosticarea şi tratarea persoanelor susceptibil a fi infectate.

Noua comisie parlamentară de anchetă va avea 21 de membri.

Preşedintele comisiei va fi propus de PSD, cei trei vicepreşedinţi vor proveni din PNL, USR şi Pro Europa, iar secretarul comisiei va fi de la UDMR.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă