Palatul Elisabeta, discuție între premierul Dăncilă și Custodele Coroanei despre proiecte comune

Viorica Dăncilă a primit asigurări, vineri, din partea Custodelui Coroanei române, Margareta, privind implicarea în două proiecte majore pentru România - acţiunile dedicate Centenarului, precum şi cele privind preluarea de către ţara noastră a preşedinţiei Consiliului UE.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Actualizat: 23.02.2018 - 16:48

Prim-ministrul a avut vineri, la Palatul Elisabeta, un prânz de lucru, alături de Custodele Coroanei române, Margareta, şi principele Radu.

"A fost o întâlnire foarte importantă cu Majestatea Sa, în care am vorbit despre anul Centenar şi despre preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Majestatea Sa ne-a asigurat că vrea să facă parte din aceste două programe deosebit de importante pentru România", a precizat Dăncilă, la plecarea de la Palatul Elisabeta.

Întrebată dacă, în acest fel, Guvernul va angaja Familia Regală în cele două proiecte, premierul a precizat: "Am cerut ca Familia Regală şi Majestatea Sa să aibă acţiuni care să ducă la promovarea României, atât în plan intern, cât şi în plan extern". "Eu cred că orice om care simte româneşte trebuie să se implice şi cred că implicarea Majestăţii Sale aduce plusvaloare pentru anul Centenar, pentru că, să nu uităm, istoria este cea care stă la bazele identităţii unei naţiuni", a punctat Viorica Dăncilă, potrivit AGERPRES.

Comentarii