Foto: Inquam Photos

Orban spune că ideea unei remanieri de Guvern este o minciună

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă seară, la un post de televiziune, că zvonul referitor la o remaniere a guvernului pe care îl conduce reprezintă "o minciună gogonată".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.05.2020 - 11:23

"Nu există nici cea mai mică discuţie în momentul de faţă despre remaniere guvernamentală", a declarat, în seara zilei de sâmbătă, 23 mai, premierul Ludovic Orban.

Despre informația care anunța că s-ar pregăti o asemenea remaniere, premierul Orban a spus că reprezintă "o minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată".

"Pe cei care vor să dezinformeze în mod deliberat, le spun de pe acum: nu mai daţi ştiri false, pentru că până la urmă va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de fake news care sunt promovate de unul-două site-uri de ştiri", a avertizat premierul Ludovic Orban.

Totuși, șeful Guvernului a admis că unii dintre membrii Cabinetului pe care îl conduce au făcut și erori. Două exemple ar fi protocolul semnat de ministrul de Interne, Marcel Vela, cu Patriarhia Română - protocol care a fost modificat după intevenția directă a premierului Orban - precum și proasta gestionare a situației de pe aeroportul din Cluj Napoca, la momentul în care sute de lucrători din România au plecat spre Germania.

 

 

Comentarii