38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăPoliticăOrban: "Nu am fost citat în niciun fel, în dosarul "Transalpina3"

Orban: „Nu am fost citat în niciun fel, în dosarul „Transalpina3”

„A apărut o informaţie care nu are nicio legătură cu realitatea. Redeschiderea unui dosar se face prin decizia unei instanţe şi, conform unei hotărâri a Curţii Constituţionale, pentru redeschiderea unui dosar privitor la o persoană, acea persoană este în mod obligatoriu citată în instanţă. Nu am fost citat în niciun fel. (…) Decizia deschiderii acelui dosar, care nu mă priveşte pe mine, nu are nicio legătură cu mine (…), redeschiderea e făcută în august. Această ştire e cunoscută, e pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Mie mi s-a părut foarte ciudat că, exact după achitare, cineva a prezentat această ciorbă reîncălzită într-un mod fals, într-un mod mincinos, care nu are nicio legătură cu realitatea”, a declarat Orban după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, conform Agerpres.

În opinia liderului PNL, prin apariţia unor astfel de informaţii în presă sunt urmărite obiective de natură politică.

„Nu am fost citat, nu am fost citat nici de instanţă la redeschiderea dosarului, pentru că, dacă ar fi avut vreo legătură cu mine, obligaţia instanţei era să mă citeze. (…) Ca atare, nu am absolut niciun fel de legătură. A transmite o ştire în acest mod insidios mi se pare o propagandă lipsită de onestitate şi care urmăreşte de fapt obiective de natură politică”, a spus Ludovic Orban.

Cele mai citite

Mihai-Călin Precup, numit secretar de stat după demitere

După ce a fost demis din funcția de președinte al Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice (AMEPIP), Mihai-Călin Precup a fost numit...
Ultima oră
Pe aceeași temă