Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Orban, către Firea: Renunţaţi la ideea stupidă de a organiza un târg în Piaţa Victoriei!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis primarului general al Capitalei Gabriela Firea să renunţe la ideea de a organiza un târg în Piaţa Victoriei, menţionând că în caz contrar va fi personal responsabilă de ce se va întâmpla de acum înainte.

Romulus Georgescu 0 comentarii

02.12.2017 - 13:55

"Este simplu, doamnă Firea. Niciun primar general nu a organizat vreodată un târg în această locaţie. Pentru că este total nepotrivită pentru un târg, din multe motive. Este limpede pentru toată lumea ca scopul acestui pseudotârg este unul singur, acela de a le răpi cetăţenilor romani dreptul de a protesta în Piaţa Victoriei, locul celor mai frumoase manifestaţii publice", a scris Orban pe Facebook.

El a menţionat că Piaţa Victoriei este spaţiul public în care se exprimă o mare parte din societate şi nu este "Piaţa Dragnea".

"Dacă vă încăpăţânaţi să îi faceţi jocul lui Dragnea veţi fi personal responsabilă de tot ce se va întâmpla în Piaţa Victoriei de acum încolo. Ţineţi minte: Piaţa Victoriei nu este Piaţa Dragnea. Ci este spaţiul public în care se exprimă o mare parte din societate, cea care nu înghite pe nemestecate toate minciunile şi abuzurile PSD şi care vrea altceva mai bun pentru România", a adăugat Orban.

O parte dintre protestatarii aflaţi în Piaţa Victoriei au intrat în conflict sâmbătă cu angajaţii Primăriei Capitalei care amenajează târgul de sărbători, au împins gardurile de protecţie şi au încercat să intre pe partea carosabilă.

 

Primăria Capitalei va organiza, în Piaţa Victoriei, în perioada 5-17 decembrie, evenimentul cultural dedicat copiilor "Târg de sărbători - Festival de colinde şi obiceiuri de iarnă", urmând ca pe 31 decembrie, în acelaşi loc, să se desfăşoare concertul de Revelion.

Comentarii